Társadalmi környezet - Magyar Közéleti Szemle

Igazságügyi Közvetítők - Hatósági Közvetítők - Ügyféljogok szakértői - Ügyvédek - Igazságügyi Szakértők vesznek részt ügyei gyors rendezésében per előtt, bírósági per közben és perek lezárásaként.







Ha Önt is érinti ilyen probléma hívja ügyfélszámunkat!







Külföldről 00-36-302-164-102 belföldről 06-302-164-102







E-mailben, vagy webshopban eljut hozzánk ügye:







ugyek.perek@index.hu







2012-05-06

Igazságügyi közvetítés, vagy bírósági kereseti kérelem beadása,vagyonmegosztási per elindítása

Magánélet, hivatali viszonyokból eredő élethelyzetek, gazdasági tevékenységek egyformán vezethetnek jogvitához, jogsérelemhez, károk létrejöttéhez.

Jó döntést meghozni egy válás előtt kirobbant szituációban, évekig épített vállalkozás felszámolása előtt kialakult vitában összetett és nehéz feladat.



Érzelmek, indulatok, tények és vélelmek keverednek össze egy jogvitás élethelyzetben – általában a szakember, a szakértő gyors megkeresése a legkevesebb kiadást eredményező lehetőség.

Érdemes elfogadni a peres döntés előtt, hogy a konfliktuskezelő igazságügyi közvetítés eljárása, egyben az alapos bírósági perelőkészítés, a perindítás előtti adatgyűjtés, álláspont tisztázás átfedő szakmai folyamata.

Gondolják át – a mediátor szakértő eljárásában az önálló kaukusz ülések, a párbeszédek folyamatosan bővítik ismereteiket ezért jó esetben az álláspont is ezzel változik.

A perlezáró, perhelyettesítő igazságügyi mediátori eljárás a vitában álló felek vita kitárgyalását készíti elő, majd a semleges és független mediátor a felek által felszínre hozott belső részletek mentés viszi előre az egyezségig a mediációt.

Viszonylagosan humánus, kevés eljárási kötöttség mellett zajlik az igazságügyi közvetítés, ellentétben a bíróság rendkívül kötött és hétköznapi életvitel logikájától messze eltérő eljárásától.

Legyen szó válás és vagyonmegosztás, ráépítés, túlépítés jogvitájáról, közös tulajdon megszüntetése és elszámolás per előtti vitájáról, orvosi műhiba per előtt családi válságról a felelős döntést meg kell hozni – választani kell az eljárások közül!


Vagyonmegosztás előtt gondolja át és forduljon szakértői irodához!


Konzultáció után minden áttekinthetőbb és a feladatok, másként alternatívák tisztán láthatak egy peres ügyben, vagy a per megindítása előtt!


Időpontfoglalás szükséges, mert az eljárásokat zavartalanul kell lefolytani minden esetben!

Peres ügyeiben, per előtti jogvitáiban irodánk személyes konzultáció után megbízásokat fogad el.


Belföldről 06-302-164-102 (hétköznap 10-18h)

E-mail azonnali bejelentkezéshez:

peresugyek@index.hu